Hjem> Nyheter> International Trade Fair for Optical Technologies Components and Systems
April 10, 2024

International Trade Fair for Optical Technologies Components and Systems

Kjære anerkjente kolleger og bransjefagfolk,

 

Vi er glade for å utvide deg en hjertelig invitasjon til den prestisjetunge internasjonale messen for optiske teknologier, komponenter og systemer, som finner sted fra 14. mai til 16. mai 2024.

 

Stand#: Hall 3.1, 907

Dato: 14. mai - 16. mai 2024

Adresse: Ludwig-erhard.Anlage 1 60327 FRANKFURT AM Main, tysk

 

Som en av de fremste samlingene innen optiske teknologier, lover denne hendelsen å være en dynamisk plattform for nettverk, kunnskapsutveksling og forretningsmuligheter. Fra nyskapende innovasjoner til de siste fremskrittene innen optiske komponenter og systemer, vil denne messen vise frem det aller beste som bransjen har å tilby.

 

Enten du er en erfaren profesjonell eller en nykommer på feltet, gir denne hendelsen en uvurderlig mulighet til å få kontakt med ledende eksperter, utforske nye trender og oppdage banebrytende løsninger.

 

Chengdu Meskernel som produksjon for laseravstandsmodul, ser frem til å ønske deg velkommen til den internasjonale messen for optiske teknologier, komponenter og systemer og til å fremme meningsfulle partnerskap som vil drive innovasjon og drive laseravstandsmålingsløsning fremover.

 

Gi oss beskjed eller kontakt oss at ditt oppmøte. For mer informasjon eller hjelp, ikke nøl med å kontakte oss på sales@meskernel.com eller 0086-28-83530032

 

Vennlig hilsen,

 

Markedsføring avd.

Chengdu Meskernel Integrated Technology Co, Ltd

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende